NEFF-Home

 Odkrijte NEFF      Produkti                           

5 LET GARANCIJE

Image is not available

Podaljšanje garancije NEFF za 3 leta v okviru »Promocije aparatov blagovne znamke NEFF«, ki traja od 1. januarja do 31. decembra 2019. Do garancije pridete v 2 korakih:

*Pogoji podalj[anje garancije (PDF)
*Navodila ya registracijo aparatov (PDF)

Ribja obara Salt & Silver
Image is not available

Kaj se zgodi, ko Salt in Silver, dva strastna kuharska mojstra in deskarja, pripravita odlično obaro z ribami, ki sta jih pravkar ujela? Če jo začinite z morsko soljo, sveže mletim poprom in rezinami limone, si lahko obetate pravo poslastico s pridihom citrusa!

Pomoč po vašem okusu
Image is not available

Čeprav so naši kuhinjski aparati zasnovani tako, da so kos tudi najbolj zahtevnim kuharjem, se zavedamo, da se morate včasih za pomoč obrniti na nas.

Vstopite v svet izjemnega kuhanja s pomočjo naših čarobnih izginjajočih vrat.
Image is not available

Ne dovolite, da bi vam vrata pečice preprečila pokušanje in dodajanje maščobe med kuhanjem. Naša edinstvena vrata Slide&Hide® vam ne omogočajo le, da se bolj približate jedem, ampak se povsem skrijejo pod pečico in vam tako ponudijo nemoten dostop.

PlayPause
Shadow
Slider

HIŠNI APARATI NEFF. NAVDIH ZA VAŠO USTVARJALNOST V KUHINJI.

Kuhanje navdihuje ljudi in ljudje navdihujejo nas. To je temeljno načelo vsega, kar NEFF počne.

Ne pustite torej, da bi kar koli oviralo vaše kuharske ideje.

Naši inovativni proizvodi vam pomagajo pripraviti jedi, pri katerih se vam bodo cedile sline,

pa naj gre za večerjo s štirimi hodi ali le sladico,

ki se je preprosto ne morete prenajesti - kuhinja NEFF je opremljena za prav vsako jed.

TUKAJ LAHKO KUPITE NEFF

-Kaj iščete?-

 

 

Naj gre za sirove kolače, slastno pečenko ali hrustljavo francosko pito s čebulo - pečica je vedno srce kuhinje. Naša paleta vgradnih pečic vam omogoča, da izberete pečico, ki bo prav po vašem okusu. Uživajte v funkcijah, kot je CircoTherm®, ki omogoča doseganje in ohranjanje enakomerne temperature, medtem ko vam FlexiRail omogoča, da spreminjate položaj rešetk v pečici in prostor prilagodite vsem velikostim loncev.

VEČ

Za odličen obrok so potrebne predvsem prave sestavine. Enako je pri kuhanju in izbiri ustrezne kuhalne plošče. Če želite prilagodljivost, je za vas verjetno najbolj primerna električna kuhalna plošča. Sicer lahko izbirate tudi med našimi inovativnimi plinskimi in hitrimi indukcijskimi kuhalnimi ploščami. Se ne morete odločiti? V tem primeru je tu še paleta Domino, ki je morda najboljša kuhalna plošča za vas, saj združuje vse zgoraj našteto.

VEČ

Čudovito je videti, kako zrezek cvrči v ponvi, pri čemer je tudi vonj del razburljive kuharske izkušnje. A obstajajo tudi vonjave v kuhinji, ki jih nihče nima preveč rad. Spoznajte naše tihe, a zmogljive kuhinjske nape. Izbirajte med različnimi velikostmi in modeli, kot so kaminske nape ali otočne nape - svež zrak je zagotovljen.

VEČ

Naši pomivalni stroji so zasnovani ob upoštevanju ljubiteljev hrane. Pri čiščenju po odličnem obroku nam ne sme stati na poti noben lonec s plastjo zažganih ostankov ali umazane ponve in občutljivi kozarci. Naša paleta pomivalnih strojev je na voljo v dveh velikostih, 60 cm in 45 cm, in se tako prilagodi individualnim zahtevam in velikosti vaše kuhinje.

VEČ

Neff, kavni aparati Neff, popolnoma avtomatski kavni aparati, nerjaveče jeklo, SensoFlow System, One Touch Double Cup, MyCoffee, AromaDoubleShot, AutoMilkClean, kava.

VEČ

Tudi vrhunski kuharski mojstri se zanašajo na dobre sestavine. Zato je pravilno shranjevanje živil tako pomembno: vsi naši modeli – naj gre za hladilnik, zamrzovalnik ali hladilnik z zamrzovalnikom, evropski stil Side-by-Side, vgradne ali prostostoječe aparate – vam nudijo prilagodljivost, da lahko solato ohranite bolj hrustljavo, jagnječje kotlete bolj sveže in tudi vso dobroto avokada dlje časa.

VEČ

NEFF STORITVE

my NEFF
Če želite registrirati vaš aparat, se enostavno
prijavite v vaš MyNEFF račun in prejemali
boste izjemne posebne ponudbe in spletne nasvete

Registriraj NEFF

Naš Servis
Imate vprašanje?
Potrebujete nadomestne dele ali inženirja? Pokličite nas.
Telefonska številka: 01 583 07 02
Vedno smo tu, da vam pomagamo.

Naš servis

Odkrijte NEFF
Tukaj poiščite kuhinjske
zgodbe in veliko navdiha za kuhanje.
Prodajno mesto
Uroš Petek S.P. www.protehnika.si,
Zaloška cesta 269, 1000, Ljubljana.
email: prodaja@protehnika.si
gsm: 040 60 40 20

NEFF Ponudba

Naš kontakt

Uroš Petek S.P.
Zaloška cesta 230a, 1000, Ljubljana
P.E. Zaloška cesta 269.
GSM: 040 60 40 20
Email: prodaja@protehnika.si

X

Piškotki Z uporabo spletne stran Protehnika.si se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij je na voljo v naši izjavi o varstvu podatkov in v razdelku pomoči "Piškotki". Več na razdelku domov "Piškotki". Kako izbrisati piškotke Kaj so piškotki? VEČ INFORMACIJ

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se zapišejo na vaš računalnik, ko obiščete spletno stran. Piškotki služijo za zagotavljanje sledljivosti in ko se naslednjič vrnete na stran preko istega brskalnika lahko le ta preveri, ali je piškotek prisoten, in uporabi podatke iz piškotka ter jih pošlje nazaj strani. Piškotki nam omogočajo, da prepoznamo ali nas je uporabnik že predhodno obiskal, in v nekaterih primerih temu lahko prilagodimo prikazano vsebino. Upravljanje in brisanje piškotkov V primeru, da se odločite spremeniti način, kako brskalnik uporablja piškotke lahko to storite s spreminjanjem nastavitev brskalnika. Večina brskalnikov omogoča da zavrnete ali sprejmete vse piškotke, sprejmete samo določene piškotke ali pa vas vsakič vpraša ali dovolite piškotke za določeno stran ali ne. Brisanje piškotkov se razlikuje glede na brskalnik, ki ga uporabljate. Za navodila, kako to storiti, vam predlagamo, da se poslužite pomoči v brskalniku kjer boste našli navodila za upravljanje piškotkov vašega brskalnika. Naše spletno mesto shranjuje naslednje piškotke Ime piškotka Namen uporabe piškotka TrajanjeStoritev domain_session Seja strani Seja www.PROTehnika.si cookie_agreement Odločitev uporabnika o uporabi piškotkov 1 leto www.PROTehnika.si cookie_agreement_ga Odločitev uporabnika o uporabi piškotkov storitve 1 leto www.PROTehnika.si Google Analytics _utma Statistika ogledov spletne strani 2 leti Google Analytics _utmb Statistika ogledov spletne strani 30 minut Google Analytics _utmc Statistika ogledov spletne strani Seja Google Analytics _utmz Statistika ogledov spletne strani 6 mesecev Google Analytics ​ Sedež podjetja: Uroš Petek s.p., Zaloška cesta 269 1000 Ljubljana Telefon: 040 60 40 20 ​ Elektronski naslov: prodaja@protehnika.si

ZAPRI